Over de BCN

BCN (Businessclub Nijmegen) bestaat sinds eind jaren ‘90. Een flink aantal mooie jaren waarin we maandelijks een ontspannen avond in goed gezelschap hebben. Avonden waarin verbindingen worden gelegd, ideeën uitgewisseld, ervaringen en netwerken gedeeld.

BCN onderscheidt zich door de combinatie van commercieel en gezelligheid. Persoonlijk contact en vertrouwen is het belangrijkste en dat geeft deze groep een heel eigen identiteit.

Elke eerste dinsdagavond van de maand (m.u.v. mei en augustus) staat gereserveerd in ieders agenda voor een avond met een hapje, drankje en goede gesprekken. Elke maand wordt een activiteit georganiseerd die varieert van een bedrijfsbezoek, lachtherapie, het spelen van een spel of het vergroten van marketing en sales inzichten

De Businessclub Nijmegen telt zo’n 20 leden met zeer diverse achtergronden en staat altijd open voor nieuwe leden. Interesse om een avond aan te sluiten om te zien of deze manier van het leggen van zakelijke contacten iets voor is? Neem contact met ons op en meld je aan voor één van de komende bijeenkomsten.