06-07-2018

Op een zonovergoten avond… de barbecue met partners

Heerlijk koel onder de platanen, met een prachtig uitzicht op de stad en over de Waal. Aan de voet van de Belvédère hebben we onze vakantieplannen besproken en onze vooruitzichten én vergezichten voor de tweede helft van 2018 de revue laten passeren.

We waren te gast bij onze eigen Freek Hartgring. Hij heeft er samen met zijn mensen voor gezorgd dat we de hele avond voorzien werden van lekkere drankjes in een bijzondere ambiance. Onze eigen Frank Windt heeft deze avond met zijn barbecue hoogstandjes mede memorabel gemaakt; de heerlijkste gerechten, hapjes, salades en sauzen hebben wij ons zeer goed laten smaken. We hebben er samen een heerlijke lange zomeravond van gemaakt.

Het was bovendien een bijzondere avond omdat er een bestuurswissel heeft plaatsgevonden. Simon Ponten heeft, na jarenlang met verve, passie en kunde zijn rol vervuld te hebben, de spreekwoordelijke voorzittershamer overgedragen aan Bert Tijsma. Wij danken Simon voor zijn zeer gewaardeerde bijdrage de afgelopen jaren en wensen Bert heel veel plezier én succes in zijn bestuursfunctie waarbij we het vertrouwen uitspreken dat hij de uitdaging aan zal kunnen om in de voetsporen van onze Simon te treden.

Het bestuur van Business Club Nijmegen wenst iedereen een heerlijke zomer(vakantie)!