06-09-2017

Bijeenkomst BCN Taste and Tour september 2017

Op dinsdag 5 september zijn we naar één van de vele plekken geweest in Nijmegen waar het bruist van ondernemerschap: het Honigcomplex. We zijn de avond begonnen in STOOM. En dáár is het ondernemerschap niet het enige dat bruist!

Na een lekkere maaltijd geserveerd op stoere planken kregen we een presentatie van Roy van Nieuwenhuyzen van Ieder1gelijk. Roy heeft ons uitgelegd wat de Charter Diversiteit inhoudt en heeft ons argumenten gegeven om deze (als Businessclub of individueel als ondernemer) te tekenen. De Charter Diversiteit is een intentieverklaring, bedoeld voor werkgevers die diversiteit beschouwen als meerwaarde voor het bereiken van bedrijfsdoelstellingen.

Hierna werden we opgehaald door Hans voor de rondleiding door de brouwerij van Oersoep. Hans heeft ons alle stappen van het bereidingsproces laten zien en waar mogelijk laten ervaren. Zo begon onze rondleiding met het proeven van de op verschillende wijzen behandelde mout met verbluffend andere smaken.

Ten slotte mochten we de resultaten van het brouwproces proeven. Gelukkig was er een aantal oplettende leden waardoor we ook écht alle hoogtepunten van de Oersoep bieren hebben geproefd.

Al met al een bruisende avond!