15-06-2018

Bijeenkomst 5 juni: The only way is UP!

Op dinsdag 5 juni hebben we de hele avond in hogere sferen mogen doorbrengen. Niet in de laatste plaats omdat we in de heerlijke avondzon bij elkaar kwamen op het terras van De Hemel. Na een drankje in die zon hebben we kennisgemaakt met onze introducés.

Tussen de gangen van de maaltijd door heeft onze eigen in Den Haag opererende adviseur, Irma Pijpers ons geïnformeerd over de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Belangrijk om als ondernemers hier goed van op de hoogte te zijn en passende maatregelen te treffen. In de ‘rol’ van burger heeft een ieder van ons er mee van doen én ook als lid van de Businessclub Nijmegen mag je je toestemming al dan niet geven aan hetgeen de club met je gegevens doet/moet doen.

Na de maaltijd kregen we een rondleiding van het Gilde door de benedenstad. Onze gids heeft ons, door zijn enorme kennis, veel nieuwe inzichten gegeven over onze geliefde Waalstad. En daarna ging het weer opwaarts: de Stevenstoren op. En we hoefden niet eens te krûpe!

Het was een perfect moment met de bijna ondergaande zon. Het uitzicht was adembenemend mooi.

We hebben de avond afgesloten met gezellig bijpraten op het terras van de Blauwe Hand. Dat was weer een van de gezellige hoogtepunten van deze avond!