11-10-2017

Bijeenkomst 3 oktober “Kleren maken de ondernemer”

Op dinsdag 3 oktober kwamen we weer bijeen in onze vertrouwde en schitterende Valkhofzaal van de Lindenberg. We hebben eerst kennis gemaakt met onze gasten. Allereerst met onze introducé Petra de Wit van Mix in stijl en vervolgens met de Dorine Boudewijn van Atelier ByDo, die voor ons het inhoudelijke programma heeft verzorgd.

Nog net voordat we samen aan tafel gingen heeft Eddy Borggreve ons een inkijkje gegeven in zijn bedrijf Houteduniek. Eddy werkt als meubelmaker en maakt zijn producten geheel op maat. Of het nu gaat om een bijzondere kast of een hele keuken, Eddy kan onze wensen in vervulling laten gaan!

Na een gezellige maaltijd heeft Dorine ons meegenomen in de wereld van de kleding. We dachten natuurlijk allemaal dat we al wisten wat de functie van kleding is. Dorine heeft ons duidelijk gemaakt dat kleding ook een taal is waarmee zelfs een persoonlijkheid gelezen kan worden.

Door deze bewustwording zijn we in staat gesteld om bewuster te kiezen op welke wijze we ons (willen) presenteren en wat anderen ons door middel van hun kleding over zichzelf vertellen. Interessant waren de oefeningen die Dorine ons liet uitvoeren. Tijdens deze oefeningen lieten we zien wat voor een mooie club we zijn. We werden door Dorine uitgedaagd om elkaar feedback te geven en dat deden we zonder uitzondering op een oprechte en respectvolle manier!

Dorine heeft ons op een professionele en persoonlijke manier meer bewust gemaakt van de taal van de kleding en bovendien heeft Dorine ons inzicht gegeven de wijze waarop je deze taal kan spreken en lezen. Tijdens de borrel is hier nog met Dorine en elkaar over doorgepraat!